Muzikaal leider

Wanneer Lisa Kézér op haar 15e voor het eerst zingt voor het publiek, weet ze het zeker; zij gaat verder in de muziek. Ze rondt het conservatorium in Arnhem succesvol af en gaat optreden, touren en liedjes schrijven.

Het creatieve aspect in het muziek maken vindt ze erg belangrijk en is bovendien een uitlaatklep. Momenteel is ze succesvol met Magnolia, een folk-trio waarin zij gitaar speelt en zingt. Ook heeft ze twee albums uitgebracht met eigen nummers onder de naam Lisa Ké.

Daarnaast geeft ze zanglessen en heeft het samen zingen haar altijd gefascineerd. Een groep mensen die dezelfde klanken, trillingen en intentie voortbrengen is heel krachtig. Ze ging zingen in het Dutch Organic Choir waarin buiten de gebaande paden werd gewerkt. Veel improvisatie, eigen nummers en geen vaste dirigent.

Voor meer verdieping studeerde Lisa de master Vocal Leadership bij Merel Martens en haalde veel inspiratie uit workshops van oa Rhiannon, Roger Treece, Peder Karlsson, Jim Daus Hernjoe en Cathrine Sadolin.

Lisa is van plan het beste uit Voïsz te halen wat er in zit, door eerlijke muziek te maken op top niveau.

Voor meer informatie:

kijk www.lisake.com 

like www.facebook.com/lisakezermusic

volg www.instagram.com/lisa_ke_music